или

ЗАПОЧНИ ЈА ТВОЈАТА ПРИКАЗНА!

со самото регистрирањето ги прифаќате Условите и Правилата

заборавена лозинка

Која е твојата приказна?

ЗАПОЧНИ ЈА ТВОЈАТА ПРИКАЗНА!
HELLO WORLD! THIS IS ME
#AbsoluteMeStories BU Makedonija BU Makedonija BU International

КАКО ДА УЧЕСТВУВАШ

Започни ја твојата приказна
Регистрирај се со твојот Facebook или e-mail, започни да ја креираш твојата „absolute me“ приказна и освој специјални подароци!
Дополни ја твојата приказна
Прикачи ги твоите фотографии или видео, напиши ја твојата „absolute me“ приказна и добиј го твоето „absolute me“ видео!
Сподели ја твојата приказна
Сподели ја твојата „absolute me“ приказна со твоите пријатели и покани ги и тие да ја создадат својата „absolute me“ приказна!
ПОВЕЌЕ

МОЈАТА ИНСПИРАЦИЈА

1
Моето Absolute Me мото
""
2
Моето Absolute Me мото
"I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
3
Моето Absolute Me мото
""carpe diem quam minimum credula postero!" "
4
Моето Absolute Me мото
"It's time for innerbloom."
ПОВЕЌЕ

ГАЛЕРИЈА СО ПРИКАЗНИ

Приказна на неделата!

"Be yourself, real, imperfect, flawed, quirky, weird, beautiful, magical, but you."
"Nasmevka ☺"
"За сите розеви девојки"
"Prikazna"
"I love myself and all the things around me "
"Badu"
ПОВЕЌЕ

ПОДАРОЦИ

iPhone 7

iPhone 7 32 GB Rose gold
2 Карти за EXIT Festival
2 Карти за EXIT SUMMER OF LOVE 2017 со обезбеден превоз и место за кампирање
30 B.U. Absolute Me Сетови
30 B.U. Absolute Me Сетови со тоалетна вода 50мл и дезодоранс 150мл
ПОВЕЌЕ

ПОГЛЕДНИ ГО ВИДЕОТО

Откријте го новиот BU мирис! Изразете ја својата разноликост и флексибилност бидејќи тоа е она кое ве прави уникатни, интригантни и посебни! Креирајте ја својата „absolute me“ приказна и славете ја својата женственост! Гледај го видеото!"
ПОВЕЌЕ

Instagram feed