ή

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ

με την εγγραφή, αποδέχεσαι τους Όρους και τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού

ξέχασες τον κωδικό σου;

Absolute Me

Το νέο άρωμα από το B.U. σε προσκαλεί να «αγκαλιάσεις» την τελειότητα της θηλυκότητας σου στο σύνολό της. Σε προτρέπει να είσαι αληθινή... Να αναδείξεις τον απόλυτο εαυτό σου.
Απόλυτη θηλυκότητα σημαίνει να αναδεικνύεις τη διαφορετικότητα σου και τις πολύπλευρες πτυχές της προσωπικότητάς σου. Εκφράζοντας τον απόλυτο εαυτό σου, γίνεσαι μοναδική, ενδιαφέρουσα και ξεχωριστή.
Όλα τα στοιχεία του «Absolute Me», από τη συσκευασία μέχρι το άρωμά του, αντανακλούν τη θηλυκότητα και τον αισθησιασμό της σύγχρονης γυναίκας.
Εμπνευσμένο από τις τελευταίες τάσεις της μόδας όπου κυριαρχούν το μαύρο και το λευκό, το άρωμα «Absolute Me» αποτελεί μια διαχρονική επιλογή! Ένα μοναδικό, εκλεκτό άρωμα που σε πρώτο επίπεδο χαρακτηρίζεται από νότες μανταρινιού, τραγανού μήλου και ζουμερού αχλαδιού. Στο βάθος συνεχίζει με λουλουδάτα αρώματα βιολέτας και φρέζιας που περιτυλίγονται από ήπιες νότες σανδαλόξυλου. Το καραμελένιο του άρωμα κυριαρχείται στην αρχή από μια έντονη νότα φρούτων, η οποία στη συνέχεια γίνεται πιο ήπια και γαλακτώδης για να καταλήξει σε πιο σκοτεινά αρώματα που προσθέτουν βάθος στη βασική νότα.
Το «Absolute Me» είναι μια πρόσκληση προς τις νέες γυναίκες να «αγκαλιάσουν» όλα τα διαφορετικά χαρακτηριστικά τους και να αποκαλύψουν τον απόλυτο εαυτό τους. Να αποκαλύψουν την ιστορία τους.
Λοιπόν... ποια είναι η δική σου «Absolute Me» ιστορία;

ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ