или

ЗАПОЧНИ ЈА ТВОЈАТА ПРИКАЗНА!

со самото регистрирањето ги прифаќате Условите и Правилата

заборавена лозинка

Која е твојата приказна?

ЗАПОЧНИ ЈА ТВОЈАТА ПРИКАЗНА!
HELLO WORLD! THIS IS ME
#AbsoluteMeStories BU Makedonija BU Makedonija BU International

КАКО ДА УЧЕСТВУВАШ

Започни ја твојата приказна
Регистрирај се со твојот Facebook или e-mail, започни да ја креираш твојата „absolute me“ приказна и освој специјални подароци!
Дополни ја твојата приказна
Прикачи ги твоите фотографии или видео, напиши ја твојата „absolute me“ приказна и добиј го твоето „absolute me“ видео!
Сподели ја твојата приказна
Сподели ја твојата „absolute me“ приказна со твоите пријатели и покани ги и тие да ја создадат својата „absolute me“ приказна!
ПОВЕЌЕ

МОЈАТА ИНСПИРАЦИЈА

ПОВЕЌЕ

ГАЛЕРИЈА СО ПРИКАЗНИ

"A day in my life"
"Nature"
"Enjoy the good things in life"
"Јас те сакам, сакај ме и ти за да бидеме среќни заедно јас и ти.😍😘"
"Lethal"
"Срце полно љубов !"
ПОВЕЌЕ

ПОДАРОЦИ

iPhone 7

iPhone 7 32 GB Rose gold
2 Карти за EXIT Festival
2 Карти за EXIT SUMMER OF LOVE 2017 со обезбеден превоз и место за кампирање
30 B.U. Absolute Me Сетови
30 B.U. Absolute Me Сетови со тоалетна вода 50мл и дезодоранс 150мл
ПОВЕЌЕ

ПОГЛЕДНИ ГО ВИДЕОТО

Откријте го новиот BU мирис! Изразете ја својата разноликост и флексибилност бидејќи тоа е она кое ве прави уникатни, интригантни и посебни! Креирајте ја својата „absolute me“ приказна и славете ја својата женственост! Гледај го видеото!"
ПОВЕЌЕ

Instagram feed